De partners achter Private Fitness

Voor de uitbating van Private Fitness Amigos werd een samenwerking aangegaan met een aantal gespecialiseerde partijen. Zo kan Amigos terug vallen op:

HGNB/SportMed Instituut

HGNB staat in voor de conceptmatige aanpak en de supervisie van Private Fitness Amigos. HGNB heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en operationeel implementeren van concepten om mensen ‘in beweging’ te krijgen, steeds middels individuele, gepersonaliseerde coaching. HGNB heeft projecten lopen in zowel de consumentenmarkt (SportMed TestPoint, Private Fitness, …), als in de bedrijfswereld (Concept ‘Fit Bedrijf’).

Lees meer hierover op www.sportmedonline.be

De samenwerking met het SportMed Instituut (Oostenrijk), waarvan SportMed de Benelux afdeling vormt (www.sportmedonline.com) verzekerend de inhoudelijke benadering. Contactpersoon van SportMed Michel Sneyers (michel@sportmed.be)

SKY personaltraining

Voor de operationele uitbating en de coaching kan Private Fitness Amigos terugvallen op de expertise van SKY personaltraining. SKY personaltraining specialiseerde zich in het geven van personal training, performance training en small group training. Meer informatie kan u vinden op www.skypersonaltraining.be

Volleybalclub Amigos

VOC Amigos meer is dan een volleybalclub. Dit blijkt uit onze talrijke andere organisaties zoals het familie-, het interclub- en het massavolleybaltornooi. De caterings, Barbeque , Quiz, ‘Amigos zingt’ en nog veel andere events. Al deze belevenissen kunnen altijd op heel wat belangstelling rekenen van zowel leden als niet leden. De gezelligheid speelt hierin zeker mee.

VOC Amigos wil vooral een club zijn waar iedereen zijn zinnen kan verzetten. Jong of oud, met of zonder talent, op hoger of lager niveau. Een club die zijn afspraken wil nakomen en die zich nooit zal bezondigen aan financieel ongezonde avonturen. Die al jaren leeft en bruist en net dat maakt ons sterk.

Door de bouw van een eigen sporttempel met fitness infrastructuur heeft de club sinds 2012 ook zijn nieuwe thuisbasis voor trainingen, wedstrijden en zelfs een gezellig hapje eten tijdens de weekends.

Vragen?
Contacteer vrijblijvend één van onze coaches!

Je kan onze coaches ten allen tijde bereiken

Contact